Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni

Főoldal » Általános iskola » Matematika
358
Hány cm2 mázzal kell bevonni a körhenger alakú tortát,ha a kör átmérője 26 cm,magassága 15 cm?
A segítséget előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`A=T_a+T_p=r^2*pi+2*pi*r*m=13^2*pi+2*pi*13*15=color(red)(559pi \ cm^2)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd, a választ elérhetővé teszem rendesen is. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 3 éve
1