Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kèrlek segits

Főoldal » Általános iskola » Matematika
369
2 testvèr èletkorának összege 37 èv amikor az egyik 14 èves volt a másik 9 èves volt,hány èvesek most?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`(37-(14+9))/2=7` ennyi év telt el azóta.

Egyik gyerek: `14+7=color(red)(21 \ "éves")`

Másik gyerek: `9+7=color(red)(16 \ "éves")`


A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd, a választ elérhetővé teszem rendesen is. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 3 éve
2