Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika feladat segítség!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
366
Sziasztok,valaki tudna ebbe a feladatba segíteni és elküldeni a hozzátartozó elméletet is. Előre köszi.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, paralelogramma
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
AFE hasonló CDF =>
AE/CD=AF/FC
1/2=AF/(12-AF)
12-AF=2AF
12=3AF
AF=4
0