Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika HF S O S

Főoldal » Középiskola » Fizika
353
Munka, energia témakörben
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
a.)
`"v"_1=sqrt(2*"g"*"h")=sqrt(2*"9,81" \ "m"/"s"^2*6 \ "m")=color(red)("10,85" \ "m"/"s")`


b.)
`"v"_2=sqrt("v"_0^2+2*"g"*"h")=sqrt((1 \ "m"/"s")^2+2*"9,81" \ "m"/"s"^2*6 \ "m")=color(red)("10,9" \ "m"/"s")`


A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd, a választ elérhetővé teszem rendesen is. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
0