Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek sos

Főoldal » Középiskola » Matematika
335
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`1/x+x/1=2`

`t=1/x`

`t+1/t=2`

`t^2-2t+1=0`

`(t-1)^2=0`

`t-1=0`

`color(red)(t=1)`


Tehát ez a szám az `color(red)(1)`
Módosítva: 3 éve
0