Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek sos

Főoldal » Középiskola » Matematika
333
Csatolom
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.)
`i=(r*pi*alpha)/(180°)=(10*pi*107°)/(180°)=color(red)(18,68 \ cm)`



2.)
`T=(r^2*pi*alpha)/(360°)=(10^2*pi*107°)/(360°)=color(red)(93,38 \ cm^2)`



3.)
Átlók száma: `(n*(n-3))/2=(10*(10-3))/2=color(red)(35 \ db)`



4.)
`(n-2)*180°=(8-2)*180°=color(red)(1.080°)`
0