Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
372
Két gyerek ül a mérleghintán. Az egyik tömege 44 kg és 1,75 méterre ül a mérleghinta közepétől. A másik gyerek 2 méterre ül a mérleghinta közepétől. Mekkora az ő tömege?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`m_2=(m_1*k_1)/k_2=(44 \ kg*1,75 \ m)/(2 \ m)=color(red)(38,5 \ kg)`
1