Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
345
1) Egg tégletest hdrom clinch aronya 3:4:5 en
bossiénale össrege 240 cm
Menny; a téglatiat feleine os terfogata?
2) Suámitod ki annale a testnch a felinet es tehtage-tit , amelyuch es a liélóje!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`3x+4x+5x=240`
`x=20`
`V=60cdot80cdot100=480\ 000 \ cm^3`
`A=2cdot(60cdot80+80cdot100+60cdot100)=37\ 600 \ cm^2`
0