Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség kellene ebben a feladatban. Előre is köszönöm!

Főoldal » Középiskola » Matematika
347
Határozzuk meg az ábrán látható sokszög területét! (A csúcsok koordinátái egész számok.)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`x_1=(1*1)/2=color(red)(0,5 \ cm^2)`

`x_2=2*9=color(red)(18 \ cm^2)`

`x_3=(3+7)/2=color(red)(5 \ cm^2)`

`x_4=(1+2)/2=color(red)(1,5 \ cm^2)`

`x_5=3/2=color(red)(1,5 \ cm^2)`


`T=x_1+x_2+x_3+x_4+x_5=0,5+18+5+1,5+1,5=color(red)(26,5 \ cm^2)`
1