Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet

Főoldal » Középiskola » Matematika
472
Sziasztok, sűrgösen kéne a feladat megoldása mivel ez által kaphatom meg a jobbik jegyet. Előre is köszönöm! Ha van még időtök kérlek nézzétek rá a többi feladatra is.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`sqrt(3x-2)-3=0`

`sqrt(3x-2)=3`

`3x-2=9`

`3x=11`

`color(red)(x=11/3)` Tehát megfelel a feltételnek.
1