Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sinusz

Főoldal » Középiskola » Matematika
335
Sziasztok, sűrgösen kéne a feladat megoldása mivel ez által kaphatom meg a jobbik jegyet. Előre is köszönöm! Ha van még időtök kérlek nézzétek rá a többi feladatra is.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
sin 30° = 1/2

sin 60° =  3  / 2

így: 1/4 + 3/4 = 1
1

=sin2 (30°)+sin2(60°)
={1/2}2+{√3/2}2
[sin30°=1/2 sin60°=√3/2] =1
2