Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lenne még egy két feladat ami kifogott rajtam. Ezek volnának azok:

Főoldal » Középiskola » Matematika
313
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
b.)
`i=(sqrt((2T*180°)/(pi*alpha))*pi*alpha)/(180°)=(sqrt((2*450*180°)/(pi*42°))*pi*42°)/(180°)=color(red)(25,69 \ cm)`



c.)
`alpha=(i*180°)/(r*pi)=(45*180°)/(15*pi)=color(red)(171,89°)`

`T=(r^2*pi*alpha)/(360°)=(15^2*pi*171,89)/(360°)=color(red)(337,51 \ cm^2)`
1