Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
367
Kérlek szépen segítsetek megoldani, minél hamarabb kell még a mai napon, csatoltam a képet! Köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`x-2*(x-200)=x-200+30`

`x-2x+400=x-170`

`-x+400=x-170`

`2x=570`

`color(red)(x=285)` oldalas a könyv.
1