Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segitsetek

Főoldal » Középiskola » Fizika
381
Ezt a kettöt kérném
Csatoltam képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
1, térfogatváltozás: V2 - V1 = (16 mm)3 - (15 mm)3 = 4096 - 3375 = 721 mm3 = 0,721 cm3
tehát a térfogat nőtt

2, m=50 g
ρ = m/V
sűrűségváltozás: ρ2 - ρ1 = m/V2 - m/V1 = 50/4,096 - 50/3,375 = -2,61 g/cm3
tehát a sűrűség csökkent
0

a második kép:
1