Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
324
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
a.)
`F_("súly")=m*g=65 \ kg*9,817 \ m/s^2=color(red)(638,11 \ N)`



b.)
A föld nehézségi gyorsulása hat rád. `color(red)(g=9,817 \ m/s^2)`


c.)
A mérleg ugyan akkora tartó erőt fejt ki rád mit amekkora nyomóerőt fejtesz ki te rá.


d.)
Az űrben. Vagy ha megfelelő sebességel zuhansz egy repülővel például.
0