Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
319
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
a.)
Autóbusz által megtett út: `s_1=v_1*t=60 \ km/h*1/3h=color(red)(20 \ km)`

Személyautó által megtett út: `s_2=v_2*t=90 \ km/h*1/3h=color(red)(30 \ km)`

A távolságuk: `s_("táv")=s_2-s_1=30 \ km-20 \ km=color(red)(10 \ km)`



b.)
`s_("táv")=s_1+s_2=20 \ km+30 \ km=color(red)(50 \ km)`
0