Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
413
Mekkora közegellenállási erő hat a levegőben egy 25 cm átmérőjű 15 m/s sebességgel ellőtt focilabdára?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`F=(k*rho*v^2*A)/2=(k*rho*v^2*r^2*pi)/2=(0,225*1,29 \ (kg)/m^3*(15 \ m/s)^2*0,25^2pi \ m^2)/2=color(red)(6,41 \ N)`
1