Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
331
Lineáris függvények meredeksège
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A linearis fuggvenyt mindig az alabbi formara rendezzuk: f(x) = mx + b.
Ekkor mar csak az m-t kell kiolvasni, az jelenti a fgv meredkseget. tehat:
a: m = 5/7
b: m = 8
c: m = -1
d: m = -1/3
0