Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
365
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
a.)
`a=(40 \ m/s)/(20 \ s)=color(red)(2 \ m/s^2)`

`F=3 \ kg*2 \ m/s^2=color(red)(6 \ N)`



b.)
`a=(15 \ m/s)/(15 \ s)=color(red)(1 \ m/s^2)`

`F=5 \ kg*1 \ m/s^2=color(red)(5 \ N)`



c.)
`a=(15 \ m/s)/(30 \ s)=color(red)(0,5 \ m/s^2)`

`F=100 \ kg*0,5 \ m/s^2=color(red)(50 \ N)`



d.)
`a=(30 \ m/s)/(15 \ s)=color(red)(2 \ m/s^2)`

`F=30 \ kg*2 \ m/s^2=color(red)(60 \ N)`
0