Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
355
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
7.)
1. szakasz: `(20 \ m/s)/(10 \ s)=color(red)(2 \ m/s^2)`

2. szakasz: `(0 \ m/s^2)/(10 \ s)=color(red)(2 \ m/s^2)`

3. szakasz: `(-20 \ m/s^2)/(10 \ s)=color(red)(-2 \ m/s^2)`



8.)
`v=a*t=0,6 \ m/s^2*10 \ s=color(red)(6 \ m/s)`
0