Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
378
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
a.)
`30 \ kg*9,817 \ m/s^2*0,04=color(red)(11,78 \ N)`

b.)
`80 \ kg*9,817 \ m/s^2*0,015=color(red)(11,78 \ N)`

c.)
`40 \ kg*9,817 \ m/s^2*0,035=color(red)(13,74 \ N)`
0