Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi 4000 ft nak

Főoldal » Általános iskola » Matematika
443
100% 68% 2,5%
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
1. 100 %
a= 4000
szláb = 100 %=> 100 / 100 = 1
szé = a x szláb / 100
szé = 4000 x 1 = 4000

4000 Ft a 100 %-ka.
0

2. 68 %
a = 4000
szláb = 68 => 68 / 100 = 0, 68
szé = a x szláb / 100
szé = 4000 x 0, 68
szé = 2720

A 4000 Ft- nak a 68 %-ka 2720 Ft.
0

a = 4000
szláb = 2, 5 % => 2, 5 / 100 = 0, 025
szé = a x szláb / 100
szé = 4000 x 0, 025 = 100

A 4000 Ft - nak a 2, 5 %-ka 100 Ft.
0