Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mozgás ideje

Főoldal » Középiskola » Fizika
336
Mekkora a motorkerékpáros mozgási ideje másodpercben, ha átlagsebessége 10,8 km/h és a megtett elmozdulása 151 méter?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`Sigmas=151m`

`v_(átl)=10,8(km)/h=3m/s`

`Sigmat=(151)/3=50,33s`
0