Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szögsebesség EKM

Főoldal » Középiskola » Fizika
358
Mennyi idő alatt végez 36π szögelfordulást a 3π 1/s szögsebességgel egyenletesen körmozgást végző test?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`Deltat=(Deltaalpha)/omega=(36pi)/(3pi \ 1/s)=color(red)(12 \ s)`
1