Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szögsebesség EKM

Főoldal » Középiskola » Fizika
366
Mennyi idő alatt következik be 540°szögelfordulás a 3π 1/s szögsebességű egyenletes körmozgás során?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`540°=3pi`

`Deltat=(Deltaalpha)/omega=(540°)/(3pi)=(3pi)/(3pi)=color(red)(1 \ s)`
1