Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
338
Sos-be kéne az a.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1 tégla tömege: x kg

1 tégla tömege: 1kg + fél tégla
x= 1+x/2 /*2
2x=2+x
x=2kg

Szóval: 1 tégla 2kg
0