Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok segítséget kérek köszönöm szépen.

Főoldal » Középiskola » Matematika
370
Sziasztok segítséget szeretnék kérni köszönöm szépen. Az a) b) és C) feladatra
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszonom szepen
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a, feladat
AB=8 cm
b, feladat
AB=8 cm
c, feladat
AB=18 cm
0