Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Törtrèsz

Főoldal » Általános iskola » Matematika
334
Sziasztok!Sajnos megint beteg vagyok és félig értem a matekot Elakadadtam a hàzival,csak a 4 feladatnak a,b részét tudom.Legyen kedves valaki magyarázza màr el nekem a c,d feladatot.Nagyon köszönim
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
c.)
`3/7*21/4=2,25`

`21/4*3/7=2,25`

Tehát: `color(red)(2,25=2,25)`



d.)
`12/5*5/10=1,2`

`5/10*11/5=1,1`

Tehát: `color(red)(1,2gt1,1)`
3