Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Általános iskola » Kémia
341
Még egy feladat :)
Köszönöm:)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
a,

Összegképlete: `C_6H_(12)O_6` , M = 180 `g/(mol)`

b,

Összegképlete: `C_6H_(12)O_6` , M = 180 `g/(mol)`

c,

Összegképlete: `C_(12)H_(22)O_(11)` M = 342 `g/(mol)`

d,

M = `180+(500-1)*(180-18)` = 81018 `g/(mol)`
0