Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mit rontottam el a matek háziban?

Főoldal » Középiskola » Matematika
380
A betűket növekvő sorrendbe rakva terület-nek kéne kijönni, de az utolsó e betű nem növekvőben van
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
6.)
`(n-2)*180°=1.260°`

`180°n-360°=1.260°`

`180°n=1.620°`

`color(red)(n=9)`


Tehát ez egy 9 szög melynek 9 oldala van.
0