Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni.(kémia házi)

Főoldal » Általános iskola » Kémia
373
A képet csatoltam. Előre is köszönöm a segítséget
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
NH3+O2=NH4+OH
H2S+O2=SO2+H2O
CH4+2O2=CO2+2H2O
0