Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok. Tudnátok segíteni.

Főoldal » Általános iskola » Fizika
370
Csatoltam képet. Csak egy feladat van
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
Kérlek segítsetek!
0

Első sor (F) adatai:

`F=m*a=5 \ kg*3 \ m/s^2=color(red)(15 \ N)`

`F=m*a=0,1 \ kg*3 \ m/s^2=color(red)(0,3 \ N)`

`F=m*a=1.000 \ kg*4 \ m/s^2=color(red)(4.000 \ N)`




Második sor (m) adatai:
`m=F/a=(50 \ N)/(2 \ m/s^2)=color(red)(25 \ kg)`




Harmadik sor (a) adatai:
`a=F/m=(30 \ N)/(10 \ kg)=color(red)(3 \ m/s^2)`

`a=F/m=(60 \ N)/(0,2 \ kg)=color(red)(300 \ m/s^2)`
0