Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mozgás idő

Főoldal » Középiskola » Fizika
343
Mekkora a motorkerékpáros mozgási ideje másodpercben, ha sebessége 14,4 km/h, és a megtett elmozdulása 1990 méter?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
14,4 km/h=(14,4:3,6)m/s=4m/s
1990m:4m/s=497,5s
Módosítva: 3 éve
0