Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valós számok halmaza egyenlet

Főoldal » Középiskola » Matematika
421
A 3. feladatban segítsetek kérlek levezetéssel együtt.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
ha 5^x=1/5 akkor x csak -1 lehet
ezért 2x+3=-1
2x=-4
x=-2
Az egyenlet megoldása x = -2
Módosítva: 3 éve
-2