Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni a Matematika házim-ban

Főoldal » Általános iskola » Matematika
363
Matek Pitagorasz-tétel
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
1)
a²+b²=c²
Ebben az esetben pl. : 17x17+15x15=514 gyöke =22,67
a,17
b,35,8
c,22,67
Módosítva: 3 éve
0

a  8*8+15*15 =17
b  29*29-21*21 =20
c  17*17-15*15 =8
0