Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
375
A helyes válasz 1400 Ft. Valaki le tudná vezetni, hogy jön ez ki?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`4.200-100=(x+400)*2+500`

`4.100=2x+800+500`

`4.100=2x+1300`

`2.800=2x`

`color(red)(1.400=x)`

Tehát 1.400 Ft megtakarított zsebpénze volt Nórának.
3