Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ennek a feladatnak a "B" részét meg tudom oldani az alábbi képlettel? Ha igen akkor hogyan? Eleje felé már elakadtam.

Főoldal » Középiskola » Matematika
351
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`900.000=2.152.000*((100-p)/100)^5`

`p=-1*(root(5)((900.000)/(2.152.000))*100-100)`

`color(red)(p=16%)` az éves értékcsökkenés.
1