Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
384
mekkora rugalmas munkát végzünk 2000N/m, ha egy rugoallandoju rugot 40cmvelmegfeszítjük
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`W_r=1/2*D*(Deltax)^2` = `1/2*2000*0.4^2` = `ul("160 J")`.
1