Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
379
Képet csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, vektor
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ábra

a, `vec(AD)` = `2*vec(b)`

b, `vec(BE)` = `-2*(vec(a)-vec(b))` = `2*(vec(b)-vec(a))`

c, `vec(FC)` = `2*vec(a)`

d, `vec(EA)` = `vec(EF)+vec(FA)` = `-vec(b)+(vec(a)-vec(b))` = `vec(a)-2*vec(b)`
1