Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segitsetek.megköszöném

Főoldal » Középiskola » Matematika
311
Kérlek segitsetek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a, = `2^(0+1+2+3)` = `2^6`

b, = `(-2)^(1+2+4+6)` = `(-2)^(13)`

c, = `(-4)^(1+3)` = `(-4)^4`

d, = `(-13)^(1+2+4)*13^2` = `(-13)^(7+2)` = `(-13)^9`

e, = `(-1)^(15+16+20)` = `(-1)^(51)`

f, = `(-10)^(1+7+10)` = `(-10)^(18)`
1