Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika surgos holnapra kell!!!!!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
460
Mennyivel több 10Kg-nál
10.100g:
1203dkg:

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
10 kg = 1000 dkg = 10.000 g

10.100 g tehát 10.100 - 10.000 = 100 g-mal több 10 kg-nál

1203 dkg pedig 1203-1000 = 203 dkg-mal (2,03 kg-mal) több 10 kg-nál
0