Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ábel a rengetegben

279
Írj rövid fogalmazást Bolha szemszögéből az első fejezet eseményeiről, az Ábellel való első találkozásról! Próbálj te is humorosan fogalmazni, ahogyan az író tette!

Valaki segítene ebben?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
ábelarengetegben, fogalmazás, Bolha
0
Általános iskola / Irodalom

Válaszok

1
Sziasztok, Bolha vagyok, aki Ábel nevű emberrel találkozott az erdőben. Kezdeném azzal, hogy az erdőben az a helyzet, hogy mindig sok minden történik, de az, hogy találkozunk egy emberrel, az nagyon ritka esemény. Szóval, ott én vagyok, egy kis szőrös bolha, amikor Ábel megjelenik előttem. Az első gondolatom az volt, hogy ez a fickó valami nagyon nagy bolha lehet, de aztán rájöttem, hogy egyébként teljesen normális alak.

Az első találkozásunk nagyon vicces volt. Ábel nagyon nagy volt, és én csak egy kis bolha, így először azt hittem, hogy meg akar enni. De ő csak odajött hozzám, és elkezdett beszélni velem. Az ő nyelve nagyon furcsa volt, és nem tudtam megérteni, hogy mit mond. Végül azonban rájöttem, hogy ő azért jött ide, hogy piknikeljen az erdőben. És hát mit mondjak, az illatok, amik áradtak az ételeiből, egyszerűen isteniek voltak!

Végül úgy döntöttünk, hogy együtt fogunk piknikezni. Én biztos voltam benne, hogy az én szakácskodásom nem lenne olyan jó, mint az övé, így elkezdtem segíteni neki a falatozásban. Mondanom sem kell, hogy mindent szépen eltüntettünk az asztalról! Azután pedig Ábel elmesélte nekem, hogy miért jött az erdőbe. Hát, az a helyzet, hogy az életét összezavarta egy lány, és azt hitte, hogy az erdőben találhat megoldást a problémáira. Hát, azt kell mondanom, hogy nem tudom, hogy mi a megoldás, de az biztos, hogy én ma nagyon jól éreztem magam a pikniken Ábellel.

Nos, ez volt az első találkozásunk története Ábellel. Remélem, tetszett a humormodja, amiben megírtam!
1