Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
375
Képet csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
`vec(AB)=sqrt((b_1-a_1)^2+(b_2-a_2)^2)=sqrt((2-(-3))^2+(-2-4)^2)=color(red)(7,81 \ cm)`


b.)
`vec(AB)=sqrt((b_1-a_1)^2+(b_2-a_2)^2)=sqrt((3-2)^2+((-4)-(-5))^2)=color(red)(1,41 \ cm)`
1