Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
314
Képet csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`vec(a)` = (2;-3)

`vec(b)` = (-6;5)

a,

`5*vec(a)` = `(5*2;5*(-3))` = (10;-15)

b,

`vec(a)-vec(b)` = `(2-(-6);-3-5)` = (4;-8)

c,

`3*vec(a)+4*vec(b)` = `(3*2+4*(-6);3*(-3)+4*5)` = (-18;11)
Módosítva: 3 éve
1