Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika házi feladat.

Főoldal » Középiskola » Matematika
328
Írjon fel a következő két egyenessel egy-egy párhuzamos és egy-egy merőleges egyenest,!

e: 3x-4y+12=0

f: 4x+2y-3=0
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
e:
párhuzamos: 3x-4y=0
merőleges: 4x+3y=0

f:
párhuzamos: 2x+y=0
merőleges: x-2y=0
0