Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nehééz feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
364
hogy kapjuk meg Г-t S-ből és K-ból? (nekem az iskolában feladták)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Szia nem tudom, milyen számok ezzek ha leírod lehet tudok segíteni
Módosítva: 3 éve
0

Kxy=x
Sxyz=xz(yz)
Гxyzwv=y(zw)(xyvw)
0