Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy autóbusz tömege utasokkal,csomagokkal és üzemanyaggal együtt 18,2 tonna.

Főoldal » Általános iskola » Fizika
2112
Mekkora gravitációs erő hat erre az autóbuszra?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
F=m*g=18,2 t*10m/s^2=182000 N erő hat rá.
0