Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
306
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`sqrt(x^3*root()(x^2*root(4)(x^3)))=sqrt(x^3*root()(root(4)((x^2)^4*x^3)))=sqrt(x^12*root()(x^11))=sqrt(root(12)(x^12*x^11))=color(red)(root(24)(x^23))`
0