Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
322
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`root(6)((3x)/y^2):root(4)(x^2/y)=root(12)(((3x)/y^2)^2):root(12)((x^2/y)^3)=root(12)((3^2x^2)/y^4*y^3/x^6)=color(red)(root(12)(9/(x^4y))`
0