Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
294
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`sqrt(3/2)*root(3)(2/3)*root(4)(1/2)=root(12)((3/2)^6)*root(12)((2/3)^4)*root(12)((1/2)^3)=root(12)((3^6*2^4)/(2^6*3^4*2^39))=color(red)(root(12)(9/32))`
0